Kategori: Ekonomi

Yatırımlarınızıın Geri Dönüşünü Net Bir Şekilde Görmek İster misiniz?

Satış alanında başarı yakalamak için etkili bir yönetime ihtiyaç duyarsınız. Her departmanda başarıyı yakalamak adına hızlı, etkili ve sonuç odaklı bir yönetime ihtiyaç duyulmaktadır. Bu açıdan salesforce crm yenilikçi ve modern yönetim anlayışı ile firmalara müşteri odaklı bir satış deneyimi sunmaktadır. Müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelen CRM, var olan ya da olacak tüm müşterilerinizle kurduğunuz ilişkileri yönetmenizde etkili bir yazılım olmaktadır.

Genel olarak müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik bir sistem olmakta ve işinizin yönünü tamamen müşterilerinize göre dizayn etmektedir. İşinizi nasıl değiştirdiğini görebilmek için salesforce crm demo sürümünü ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Dünyanın en popüler yazılımı ile tanışmak için bu ücretsiz sürümü 30 gün boyunca kullanabilir ve artılarını kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Sonrasında ise firmanızın ihtiyaçlarına göre en uygun sürümü tercih ederek sistemin avantajları ile başarılı satış ciroları elde etmeye başlayabilirsiniz. Grup sürümü daha çok küçük işletmeler için çözümler içeriyor, çünkü beş kişiye kadar kullanıcı oluşturma hakkınız bulunmaktadır. Genel olarak ise temelde pazarlama ve satış uygulamalarının tümünü içermektedir.

Raporlar ve analizler ile özelleştirilebilir gösterge panelleri elde etmek için ise her büyüklükteki firmalara özel eksiksiz çözüm olabilecek profesyonel sürümü kullanabilirsiniz. Pazarlama kampanyaları yapabilir ve satış tahminleri ile pazarlama alanında daha profesyonel bir şekilde çalışabilirsiniz. Bu alanda salesforce Türkiye yetkilileri satış, destek, ücretsiz demo sürümü sağlama adına tüm sorularınıza yanıtlar verebilecektir.

4.7 / 5 ( 8 Değerlendirme )

Son Yazılar

Kare Banyo Daha Mı İyi?

Evin en önemli kullanım alanlarından olan ve dekore edilme konusunda dikkat edilen banyolar için kare…

12 ay önce

IQOS Satış Sitesi

İQOS elektronik sigaralarını buradan sizlere sunuyoruz. Sigarada yer alan zararlı içerikler iqos modellerinde bulunmuyor. Şık…

1 yıl önce

Estetik ve Otantik Görünümlü Mantolama

Her zaman alanında lider konumda olan ve kaliteli hizmetler ile adından söz ettiren mantolama firmamız…

1 yıl önce

Bursa SPA Randevu

Bursa’da hem konaklamak hem de SPA deneyimi için Bursa otellerinde yerinizi alabilirsiniz. Özel tasarım otel…

1 yıl önce

İngiltere Vize Danışmanlık Hizmetleri

Başarını adresi olarak her zaman lider konumda olan firmamızda İngiltere vize danışmanlık hizmetlerini güven içinde…

2 yıl önce

Arçelik Bursa

Son dönemlerde Arçelik Bursa servis hizmetleri sıklıkla ön planda yer almaya başladı. Firma olarak Bursa bölgesinde düzenli…

2 yıl önce