Kategori: Ekonomi

Kuyumcu Vitrini Nasıl Olmalıdır?

Hepimiz bir kuyumcunun önünden geçmişizdir. Işıltılı sıra sıra dizilmiş bilezikler, yüzükler, saatler, kolyeler ve diğer altın/gümüş çeşitleri gözlerimizi kamaştırır. Güzel ve Işıltılı bir vitrin oluşturmak pazarlama stratejisi açısından müşteri anlamına gelmektedir. Bu sebeple kuyumcu vitrini oluşturulurken özenli davranılır ve gerekli olan malzemelerden de istifade edilir.

Bu malzemeler şunlardır: Her çeşit için ayrı hazırlanmış standtlar, mücevher kutuları, bilezik askıları, kolye için mankenler vb. ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler kuyumcuların işini kolaylaştırdığı gibi ürünlerin daha iyi teşhir edilmesini sağlar. Vitrin dekoru yapmak ve satışa sunmak için kullanılan altın saatlerin sergilendiği tablalar, yüzüklükler, küpelikler, bileklikler, kolyelikler, kelepçelik ve üçlü setlerde kuyumcuların olmazsa olmaz malzemeleridir. Satılan ürünlerin satışa hazır hale gelmesi için yapılan işçilik/tamirat alanında kullanılan başka kuyumcu malzemeleri vardır. Yüzüğün iç ve dış yüzeylerine çizim ve yazı yazma imkanı veren çok yönlü baskı makinası, mücevher, saat ve gözlük gibi ürünleri üretmek ve tamir etmek amaçlı kullanılan punto kaynak makinası, gümüş ve altına kaynak yapmak için kullanılan lazer kaynak makinası, bilezik ölçmede kullanılan ayarlı kayış şeklinde bilezik ölçüsü, altın yada gümüşün pürüzlü yüzeylerini temizlemek için kullanılan temizleme maskarası, ultrasonik yıkama makinaları, bilezik büyütme ve küçültme makinaları, yüzük büyütme makinası, kuyumcu makası yine kuyumcuların kullandığı diğer malzemelerdir.

Kuyumcular gerek vitrin dizaynı gerek imalat/tamirat için olsun geniş bir ürün yelpazesine sahiptirler. Diledikleri malzemeleri kolayca bulabilir ve temin edebilirler.

4.9 / 5 ( 9 Değerlendirme )

Son Yazılar

Kare Banyo Daha Mı İyi?

Evin en önemli kullanım alanlarından olan ve dekore edilme konusunda dikkat edilen banyolar için kare…

12 ay önce

IQOS Satış Sitesi

İQOS elektronik sigaralarını buradan sizlere sunuyoruz. Sigarada yer alan zararlı içerikler iqos modellerinde bulunmuyor. Şık…

1 yıl önce

Estetik ve Otantik Görünümlü Mantolama

Her zaman alanında lider konumda olan ve kaliteli hizmetler ile adından söz ettiren mantolama firmamız…

1 yıl önce

Bursa SPA Randevu

Bursa’da hem konaklamak hem de SPA deneyimi için Bursa otellerinde yerinizi alabilirsiniz. Özel tasarım otel…

1 yıl önce

İngiltere Vize Danışmanlık Hizmetleri

Başarını adresi olarak her zaman lider konumda olan firmamızda İngiltere vize danışmanlık hizmetlerini güven içinde…

2 yıl önce

Arçelik Bursa

Son dönemlerde Arçelik Bursa servis hizmetleri sıklıkla ön planda yer almaya başladı. Firma olarak Bursa bölgesinde düzenli…

2 yıl önce