Kategori: Genel

En Şık Araç Kaplama Firması

Açık hava reklamcılığı sürekli reklam şirket araçlarınızla yapacağınız tanıtım faaliyetleridir. Sahip olduğunuz araçlarınız üzerine özel bir şekilde dış koşullara uzun süre dayanıklı folyo ile ürün yerleştirme yapabilirsiniz. Şirketimiz araç giydirme hizmetinde ürün görselleri ve firma bilgilerini içeren baskılar ile şehrin her yerine reklamınızı ulaştırmanızı sağlamaktadır. Marka bilinmesi ve farkındalık durumu ticari yaşamda en önemli unsurlar olarak bilinmektedir. Kurumsal anlamda atılacak adımların başında tek tip araç ve kurumsal görsellerin bulunduğu araçlar başta gelmektedir.

En Doğru Malzemeleri Kullanıyoruz

Kaliteli bir şekilde araç giydirme işinin iki önemli faktörün birleşmesiyle ortaya çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi doğru malzeme olarak bulunurken ikincisi ise düzgün işçiliktir. Şirketimiz araca, görsel çalışmaya, yapılacak olan reklamın hizmet ömrüne en uygun en kaliteli malzemeleri sizlerin beğenisine sunmaya devam etmektedir. Şirketimiz sizin için en optimum seçimi yapmanıza katkıda bulunmaya devam etmektedir. Kaplama esnasında kullanmış olduğumuz malzemeler ithal ve yerli olmak üzere iki türde bulunmaktadır. Kullanılan ürünlerimizin üretici garantileri bulunmaktadır. Garanti süresi boyunca aracınızda meydana gelebilecek olumsuzlukların arkasında durarak sizlere desteğimizi sürekli tutmaya devam ediyoruz.

Birçok Firma İle Çalışıyoruz

Günümüzde pek çok ticari firma araç giydirme işini dışarıdan hizmet alarak kullanmaya devam etmektedir. Firmamızın ışıklı tabela ve araç giydirme ekibi kendi bünyesinde uzun yıllardır çalışan, konusunda deneyimli çalışma ekibi ile gerçekleştirmektedir. Şirketimiz araç kaplama için hazırlanılan ısıtıcılı, toz oluşma önlemleri tamamen alınmış, kapalı türde yer alan garajımızda her türlü aracınıza hizmet vermektedir.

4.6 / 5 ( 9 Değerlendirme )

Son Yazılar

Kare Banyo Daha Mı İyi?

Evin en önemli kullanım alanlarından olan ve dekore edilme konusunda dikkat edilen banyolar için kare…

12 ay önce

IQOS Satış Sitesi

İQOS elektronik sigaralarını buradan sizlere sunuyoruz. Sigarada yer alan zararlı içerikler iqos modellerinde bulunmuyor. Şık…

1 yıl önce

Estetik ve Otantik Görünümlü Mantolama

Her zaman alanında lider konumda olan ve kaliteli hizmetler ile adından söz ettiren mantolama firmamız…

1 yıl önce

Bursa SPA Randevu

Bursa’da hem konaklamak hem de SPA deneyimi için Bursa otellerinde yerinizi alabilirsiniz. Özel tasarım otel…

1 yıl önce

İngiltere Vize Danışmanlık Hizmetleri

Başarını adresi olarak her zaman lider konumda olan firmamızda İngiltere vize danışmanlık hizmetlerini güven içinde…

2 yıl önce

Arçelik Bursa

Son dönemlerde Arçelik Bursa servis hizmetleri sıklıkla ön planda yer almaya başladı. Firma olarak Bursa bölgesinde düzenli…

2 yıl önce